Herenhuis:

Het herenhuis heeft achterstallig onderhoud maar heeft met ca. 800 m3 inhoud een enorme potentie. De gemeente heeft reeds een vergunning afgegeven voor de renovatie/verbouw van deze karakteristieke woning. Er zijn officiële rapporten beschikbaar waaruit blijkt dat de bodem niet verontreinigd is en de woning asbestvrij is. Na renovatie zal deze woning weer met recht het predicaat van beschermd dorpsgezicht dragen.
De huidige indeling van de woning is niet optimaal.
Hieronder treft u een beschrijving aan van een van de vele mogelijke indelingen.
Begane grond:
Door de statige voordeur met hardstenen bordes komt u in de nog te realiseren hal met toilet en garderobe. De hal biedt u zowel toegang naar de grote kelder als tot de woonkamer met authentiek balkenplafond. Vanuit de woonkamer ( ca. 28m2) heeft u via de openslaande deuren toegang tot de achtertuin met vrij uitzicht over de weilanden. Daarnaast bereikt u vanuit de woonkamer de ca. 70 cm hoger gelegen grote open voormalige opkamer die ingericht kan worden tot keuken ( ca. 17 m2) met eetkamer ( ca. 22 m2). De opkamer heeft nog de originele “en suite” indeling en authentieke lambrisering. In de opkamer treft u aan de tuinzijde de oorspronkelijke schouw voor de potkachel.
Kelder:
Vanuit de hal bereikt u de grote kelder ( ca. 32 m2) met een hoogte van ca. 1,75m. De kelder heeft voldoende daglicht door de vier raampartijen met luiken. Doordat de woning iets boven het maaiveld ligt blijft de kelder gedurende het gehele jaar droog en is daardoor uitstekend geschikt als wijnkelder of als overige verblijfsruimte.
1ste verdieping:
De trap in de hal brengt u naar de eerste verdieping waar ruimte is voor vier royale slaapkamers (resp. ca. 16m2, 12m2, 12m2, 11m2) en een ruime badkamer. Op de overloop kunt u de trapopgang naar de zolder realiseren.
Zolder:
Op deze verdieping is een grote zolder te realiseren die ca. de helft van de totale begane grond oppervlakte beslaat. Middels kleine aanpassingen aan de voorgestelde indeling van de eerste verdieping is op de zolder ook nog de mogelijkheid tot het realiseren van een 5e/6e verblijfsruimte.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

スーパーコピー激安優良店 iphone15 ケース ハイブランド túi xách hàng hiệu siêu cấp sac Louis Vuitton pas cher chine Louis vuitton imitazioni borse